Firewalls & AccessPoints

DNS protectie

Bedreigingsdetectie

Cloud gebaseerd management

Multi-Factor Authenticatie

Veiligheid met WatchGuard

WatchGuard – Al meer dan 20 jaar een pionier op het gebied van cyberbeveiliging

WatchGuard is al meer dan 20 jaar een pionier in de ontwikkeling van geavanceerde cyber beveiligingstechnologie en levert deze als een eenvoudig te implementeren en gemakkelijk te beheren oplossing. Met toonaangevende netwerkbeveiliging, veilige wifi, multi-factor authenticatie en netwerkinformatieproducten en -diensten, stelt WatchGuard meer dan 80.000 klanten van over de hele wereld in staat om hun belangrijkste activa te beschermen in een wereld waar het cyberveiligheidslandschap constant is. evolueert met nieuwe bedreigingen die elke dag opduiken.

Externe medewerkers = gemakkelijke doelen

Naarmate bedrijven blijven groeien, wordt uw personeelsbestand steeds minder beschermd door de bubbel die wordt geboden door uw netwerkbeveiliging. Verouderde software, plug-ins en browsers, plus niet-gepatchte en onbeschermde systemen maken externe medewerkers nog kwetsbaarder voor aanvallen. u heeft een oplossing om externe medewerkers buiten het bereik van het netwerk te beschermen?

Diepgaande dreigingsanalyse
Geavanceerde en ontwijkende dreigingen hebben sterke beschermingsoplossingen nodig om zich ertegen te verdedigen. Een manier om u tegen deze bedreigingen te beschermen, is met tools voor diepgaande analyse van bedreigingen, zoals netwerk- en host-sandboxing. Door kwaadaardige en verdachte bedreigingen tot ontploffing te brengen in veilige, virtuele omgevingen, kunt u de ware bedoeling van een bedreiging zien voordat deze gevolgen kan hebben voor uw gebruikers.

Zichtbaarheid van het eindpunt
Je kunt niet stoppen met wat je niet kunt zien. Dus voor externe werknemers moet u ervoor zorgen dat u zicht heeft op de eindpunten, zelfs als ze niet zijn verbonden met het netwerk.

Threat Detection & Response (TDR), inclusief de WatchGuard Host Sensor, biedt gedetailleerd inzicht in dreigingsgebeurtenissen en -activiteiten voor de eindpunten van uw gebruikers, zelfs als ze niet zijn verbonden met het netwerk. TDR maakt het ook mogelijk om verdachte bedreigingen vanaf het eindpunt in een virtuele omgeving tot ontploffing te brengen om kwaadaardige bedoelingen vast te stellen. Als de dreiging als schadelijk wordt beschouwd, kan deze snel worden verholpen voordat er schade wordt aangericht.

Werken met Alkum als Managed Security Services Provider

Een mooie optie voor kleine bedrijven is om samen te werken met Alkum als een vertrouwde MSSP. Wij werken als een verlengstuk van uw organisatie om eventuele hiaten in de IT-beveiliging op te vullen door middel van managed service-aanbiedingen zoals implementatie, configuratie, doorlopend onderhoud, monitoring, rapportage en meer. Dit soort beheerde beveiligingsservices is van cruciaal belang voor organisaties die niet over de vereiste middelen of expertise beschikken om continue bescherming en een sterke beveiliging te garanderen, waardoor dit alles van uw takenlijst wordt gehaald. Wij zijn gespecialiseerd in preventie-, detectie- en response services die totale bescherming bieden tegen de meest geavanceerde bedreigingen. We werken met u samen om uw bedrijf te leren kennen en vervolgens het beveiligingsbeleid op te stellen en af te dwingen om uw gegevens te beschermen. Het beste van alles is dat u automatisch op maat gemaakte rapporten ontvangt met de informatie die u nodig hebt om weloverwogen zakelijke beslissingen te nemen

Beveiliging gebouwd voor jou bedrijf

Je dag begint met een warme kop koffie (of misschien een energiedrankje als koffie niet jouw ding is) en een lange lijst met meldingen die je onmiddellijke aandacht nodig hebben. Je doet je best om de waarschuwingen van gisteravond te doorlopen voordat alle anderen binnenkomen en je wordt gebombardeerd met de brandoefeningen van vandaag. En dat project waar je de afgelopen drie weken naar hebt geprobeerd? Nou, het zal gewoon op een andere dag moeten wachten. Zou het niet geweldig zijn als de beveiligingsoplossingen het bedrijf zouden kunnen beschermen, je de zichtbaarheid van het netwerk zouden kunnen geven die je nodig heeft en je terug kunnen laten gaan naar de rest van uw takenlijst? Bekijk enkele van de meest voorkomende beveiligingsbedreigingen waarmee je wordt geconfronteerd, de best practices die u kunt toepassen om ze van je takenlijst te houden, en hoe Alkum kan helpen.

Het gebruik van gestolen inloggegevens om netwerkbronnen te doorbreken is de #1 tactiek die hackers gebruiken. Door naast een eenvoudig wachtwoord, multi-factor authenticatie is de allerbelangrijkste beveiliging om uw bedrijf te beschermen. De unieke multi-factor authentication (MFA) -oplossing van WatchGuard vermindert niet alleen netwerkverstoringen en datalekken als gevolg van zwakke of gestolen inloggegevens, maar we leveren deze belangrijke mogelijkheid volledig vanuit de cloud voor eenvoudige installatie en beheer. Bovendien gaat AuthPoint® voorbij traditionele 2-factor authenticatie (2FA) door innovatieve manieren op te nemen om gebruikers te identificeren, zoals met ons Mobile Device DNA. Met ons grote ecosysteem van integraties van derden, dit betekent dat sterke bescherming consistent kan worden geïmplementeerd in het netwerk, VPN’s, Cloud applicaties – waar het ook nodig is. Zelfs niet-technische gebruikers vinden de vriendelijke AuthPoint mobiele app gemakkelijk en handig in gebruik. Uiteindelijk, WatchGuard AuthPoint is de juiste oplossing op het juiste moment om MFA werkelijkheid te maken voor bedrijven die het hard nodig hebben om  aanvallen te blokkeren.

Omdat phishing-e-mails persoonlijker en doelgerichter worden, is het slechts een kwestie van tijd voordat er op iets wordt geklikt. U moet een oplossing hebben die DNS-verkeer bewaakt en de toegang tot kwaadaardige sites blokkeert. WatchGuard DNSWatch detecteert kwaadaardige DNS-verzoeken en blokkeert de toegang tot deze sites, waarbij de gebruiker wordt omgeleid naar een veilige pagina die hen informeert over het risico en de waarschuwingssignalen van een phish. Deze evenementen zijn leermomenten voor uw medewerkers en een zeer effectieve manier om mensen te betrekken bij de risico’s van het klikken op phishing.

Threat Detection & Response (TDR), inclusief de WatchGuard Host Sensor, biedt gedetailleerd inzicht in dreigingsgebeurtenissen en -activiteiten voor de eindpunten van uw gebruikers, zelfs als ze niet zijn verbonden met het netwerk. TDR maakt het ook mogelijk om verdachte bedreigingen vanaf het eindpunt in een virtuele omgeving tot ontploffing te brengen om kwaadaardige bedoelingen vast te stellen. Als de dreiging als schadelijk wordt beschouwd, kan deze snel worden verholpen voordat er schade wordt aangericht.

Firewalls

Tabletop modellen
Hoogwaardige, volledig beveiligde tabletop modellen. Ingebouwde PoE +. Wi-Fi optioneel. Ideaal voor kleine locaties, thuislocaties en bijkantoren.

1U rackmount, totale beveiligingsapparatuur met razendsnelle prestaties, ideaal voor middelgrote en gedistribueerde ondernemingen.

Totale beveiliging gebouwd om zware omstandigheden en extreme temperaturen te weerstaan. IP64-geclassificeerd apparaat. Perfect voor productie- en IIoT-omgevingen.

Gevoel krijgen voor Cyberbeveiliging

Cyberbeveiliging kan complex zijn en de technologie die wordt ingezet om cybercriminelen bij te houden, zal alleen maar geavanceerder worden. Het gaat erom al deze technologieën te gebruiken en ze aan te bieden in een pakket dat gemakkelijk te gebruiken is voor kleine tot middelgrote bedrijven zonder toegewijde beveiligingsteams. Het gaat erom dat u de tools en middelen ter beschikking stelt die het beheer eenvoudig maken en toch het beveiligingsniveau bieden dat uw organisatie nodig heeft – zowel voor vandaag als morgen. WatchGuard is toegewijd aan deze missie. Alles wat we doen, begint met hoe we de slimste beveiliging op de eenvoudigste manier gaan bieden.

Vereenvoudigde beveiliging die uw bedrijf meer mogelijkheden geeft

Als u het beheer van uw beveiliging aan uw lijst met dingen wilt toevoegen, moet u ervoor zorgen dat deze oplossingen gemakkelijk te gebruiken zijn, van aankoop tot installatie en rapportage. U hebt een oplossing nodig die kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften – van firewall-apparaten die voldoen aan uw doorvoerbehoeften tot meervoudige authenticatie die gebruikmaakt van een mobiele app – u wilt niet betalen voor functies die u niet gaat gebruiken. Als het om de installatie gaat, hebt u iets nodig dat intuïtief en gemakkelijk te beheren is. Oplossingen die zo zijn verpakt dat ze u de flexibiliteit bieden om met één muisklik de services in te schakelen die u wilt en de services die u niet uitschakelt. Wanneer u uw beveiligingsoplossingen beheert, wilt u iets dat vereenvoudigde updates biedt en het updatebeleid naadloos maakt. Ten slotte doet alle beveiliging in de wereld u geen goed als u geen bruikbare informatie kunt krijgen over de dreigingen die oorlog voeren tegen uw bedrijf. Maar je hebt geen tijd om door pagina’s met logboeken te bladeren. Beveiligingsoplossingen moeten ook inzicht bieden in de bedreigingen op een manier die u niet alleen gemakkelijk kunt consumeren, maar ook kunt gebruiken.

Slimme beveiliging, Simply Done

WatchGuard biedt robuuste beveiligingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van het MKB. Ons volledige assortiment hardware, virtuele en Cloud UTM-apparaten, garandeert dat u de juiste oplossing voor uw bedrijf kunt vinden. Bovendien stelt onze Total Security Suite u in staat om de robuuste beveiligingsservices te implementeren die u nodig hebt zonder de toeters en bellen die u niet nodig hebt. Verbinding maken met internet is in wezen verplicht voor elk bedrijf, inclusief het uwe. En als uw bedrijf uw gasten gratis wifi-toegang biedt, heeft u voor hackers een nieuwe toegang tot uw bedrijf geopend. WatchGuard biedt de meest veilige Wi-Fi-toegangspunten die op de markt beschikbaar zijn en maakt een eenvoudige segmentering van bedrijfs- en gastnetwerken mogelijk. WatchGuard’s multi-factor authenticatie-oplossingen, AuthPoint, breiden deze extra beschermingslaag uit naar kleine bedrijven zoals het uwe. De oplossing is ontworpen om zowel voor bedrijfseigenaren als voor eindgebruikers gemakkelijk te zijn en wordt geïmplementeerd en beheerd via de WatchGuard Cloud, waardoor er vooraf geen dure infrastructuurkosten zijn. Bovendien maken gebruikers gebruik van de mobiele AuthPoint-app, waardoor het gemakkelijk wordt om zowel online als offline te authenticeren vanaf hun apparaat.