Solarwinds Orion

1 leverancier, 1 platform

Gecentraliseerde monitoring

Beheer de meest complexe omgevingen

Simpel, veilig en betrouwbaar

Schaalbare IT-monitoring

Één platform voor IT-beheer

Of u nu één product of de hele suite gebruikt, het Alkum Solarwinds Orion® Platform helpt u om IT-beheer makkelijk te maken en er simpeler uit te laten zien.

Eén leverancier. Eén platform. Een enkele dashboard.

Dit krachtige platform maakt het gemakkelijk om de volledige IT-stack op één plek te bewaken, analyseren en beheren.

Belangrijkste kenmerken

  • Enkele beheersschil
  • Intelligente dynamische mapping
  • Gebeurtenis correlatie met volledige stack voor eenvoudige probleemoplossing
  • Hybride cloudbewaking
  • Modulaire en schaalbare architectuur
  • Gecentraliseerde alarmering en rapportage

Krachtig en schaalbaar platform gebouwd voor IT-operations management.

Met het Orion® Platform kunnen klanten het volgende doen:

  • Krijg een overzicht van alle entiteiten die in de IT-stack zijn geïnstalleerd, zowel on-premise als in de cloud. Dit is onderhevig aan de Orion-modules die de klant heeft gekocht en geïnstalleerd.
  • Bekijk eenvoudig een gezondheidsstatusoverzicht van de elementen die worden bewaakt en waar de belangrijkste stukjes informatie prioriteit krijgen in het klantoverzicht. Deze weergaven kunnen in hoge mate worden aangepast.
  • Maak gebruik van door de industrie erkende protocollen zoals SNMP, ICMP, NetFlow, J-Flow, sFlow en nog veel meer om inzicht te krijgen in hoe de infrastructuur wordt gebruikt. Dit biedt krachtige inzichten voor probleemoplossing en capaciteitsplanning. Bekijk gegevens in realtime of bekijk historische gegevens om trends te identificeren.
  • Door gebruik te maken van cross-stack-modules, stelt het Orion-platform gebruikers in staat om historisch en in realtime een gecorreleerd verticaal overzicht van gebeurtenissen te hebben voor een snellere en nauwkeurigere analyse van de hoofdoorzaak.

Vereenvoudig en verbeter uw IT-infrastructuur beheer.

Het SolarWinds® Orion® Platform is intuïtief en gebruiksvriendelijk en is ontworpen om uw volledige IT-infrastructuur te bewaken en beheren. Het heeft veel krachtige out-of-the-box-mogelijkheden, dus de time-to-value is kort. Dit vermindert de kosten voor complexiteit, training en integratie aanzienlijk.

Schaalbaarheid om u te brengen waar u moet groeien

Het Orion Platform biedt een enkele architectuur die kan worden geschaald om de meest complexe en geografisch verspreide IT-omgevingen te beheren.

De schaalbaarheids engines van SolarWinds zijn ontworpen om monitoring en beheer te bieden voor grote enterprise-class infrastructuren. Met extra polling-engines kunt u tot 400.000 elementen opschalen op een enkele instantie van het Orion Platform, terwijl extra webservers het aantal ondersteunde gebruikers opschalen. Met Enterprise Operations Console (EOC) kunt u gegevensbeheer van meerdere instances centraliseren en vereenvoudigen in één geconsolideerde weergave.

De optie voor hoge beschikbaarheid zorgt ook voor een 24/7 beschikbaarheid voor uw Orion-servers en pollers over subnetten.

Krijg een completer beeld van uw omgeving

Het is mogelijk om het Orion Platform te implementeren met slechts één van de modules en in de loop van de tijd meer toe te voegen. U kunt specifieke modules kiezen om uw gewenste functies toe te voegen aan het Orion Platform, waardoor u een completer beeld krijgt van de geïnstalleerde omgeving en belangrijke informatie. De modules voegen de functies toe waarvoor ze zijn ontworpen en integreren met andere Orion-modules om een end-to-end gecorreleerd beeld van de omgeving te bieden. Een goed voorbeeld hiervan is de SolarWinds Network Performance Monitor-functie NetPath ™, die een end-to-end-weergave van een service in het netwerk biedt. Orion-modules kunnen overweg met applicaties, virtualisatietechnologieën, netwerktechnologieën en opslagarrays. Bovendien biedt het Orion Platform uitgebreide interoperabiliteit met technologieën en protocollen van derden.

Ontdek de Orion Platform-producten