Quest software

Data protectie

Database beheer

Identiteits- en toegangsbeheer

Microsoft platform beheer

Prestatie monitoring

Endpoint beheer

Beheren, moderniseren en beveiligen

Quest oplossingen

Quest software helpt bij het vereenvoudigen van uw vervelende dagelijkse taken, zodat u meer tijd heeft om u op innovatie te concentreren. Of het nu gaat om gegevensexplosie, Cloud uitbreiding, beveiligingsbedreigingen of compliance, Quest heeft een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Cloud beheer

Besteed minder tijd aan monitoring en meer tijd aan het optimaliseren van uw Cloud omgeving voor toekomstige groei.

Data Protectie

Maak gebruik van een always-on, eenvoudig te beheren infrastructuur die een volledig systeem, direct herstel biedt om binnen 15 minuten weer online te zijn.

Database beheer

Automatiseer ontwikkel- en beheertaken om de productiviteit te verhogen, prestaties te optimaliseren, code van topkwaliteit te garanderen en kosten te verlagen.

General Data Protection Regulation

Beoordeel, bewaak en beheer uw omgeving voortdurend om de naleving van de AVG (GDPR) in Microsoft-omgevingen te vereenvoudigen.

Identiteits- en toegangsbeheer

Verminder de complexiteit en bespaar tijd bij het beheren van identiteiten, het beheren van geprivilegieerde accounts en het beheren van toegang.

Microsoft platform beheer

Automatiseer migratie-, beheer- en beveiligingsfuncties voor Active Directory®, Exchange, Teams, SharePoint®, Office 365 ™ en meer.

Prestatie monitoring

Maximaliseer de prestaties en beschikbaarheid van belangrijke applicaties en databases en vereenvoudig het beheer – voor de best mogelijke gebruikerservaring.

Uniform eindpuntbeheer

Lever, beheer, beveilig en onderhoud eenvoudig de netwerkapparaten van uw groeiende organisatie met geïntegreerde apparaten die een snelle ROI opleveren.

Ondersteunde platformen

Ongeacht uw platform, Quest heeft een passende oplossing.

Waarom Quest software?

van de fortune 500 bedrijven vertrouwen op Quest oplossingen

klanten in 100 landen

jaren ervaring in IT beheer

Quest gevalideerde appliances

Quest Software Inc. en, onze alliance partner Excepta B.V., werken samen voor QoreStor, Rapid Recovery en NetVault-appliances. De nieuwe EQ-serie vervangt de eerder bekende DL- en DR-serie en introduceert de gloednieuwe NetVault-appliances!

De EQ-serie wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde Quest-software en er zijn modellen voor alle zakelijke vereisten, variërend van SMB tot high-performance Enterprise.

De EQ-series zijn standaard uitgerust met verschillende beveiligingstechnologieën, zoals Multi-Factor Authentication en Threat Detection and Response, die ervoor zorgen dat ze gewapend zijn tegen ransomware-aanvallen. Voor grotere appliances heeft Excepta zelfs firewall integratie om de volledige back-up- en DR-omgeving te vergrendelen gebruik makend van technologie van onze partner Watchguard.

De appliances zijn eenvoudig uitbreidbaar en er kunnen meer functies worden toegevoegd met behulp van de vooraf geïnstalleerde software, zoals back-up voor Microsoft Office365, back-up voor G-Suite, Quest Recovery Manager voor Active Directory (FE of DRE), pro-actieve monitoring en alarmering, replicatie naar openbare of onze DCS Cloud. De Excepta Next-Gen EQ-serie is een van de meest complete, veilige en krachtige BDR-oplossingen op de markt voor Quest Software-producten van vandaag!