Pictogram
Firewalls - Automation

Firewalls zijn al sinds de begindagen van internet een basis voor het beschermen van endpoints en netwerken. Het belang van hun rol is niet afgenomen. De moderne firewall van de volgende generatie vormt het hart van een bedrijf dat essentiële netwerk- en beveiligingsfuncties uitvoert. Firewalls combineren veel beveiligingscontroles op één plek, waardoor uw algehele beveiligingsefficiëntie toeneemt en gelaagde beveiliging haalbaar wordt voor sommige organisaties die het anders niet zouden kunnen implementeren. Als toegangspoort tot uw computeromgeving is een firewall een kritieke beveiligingswacht die elke bit en byte beoordeelt wanneer deze uw netwerk binnenkomen en verlaten. Helaas is het een cruciaal onderdeel van bescherming dat ons zo vertrouwd is geworden dat de rol ervan vaak als vanzelfsprekend wordt beschouwd.

Pictogram
Stop geavanceerde malware met bijbehorende beveiliging

Hackers ontwerpen malware om geavanceerder dan ooit te zijn. Door verpakking, codering en polymorfisme kunnen cybercriminelen hun aanvallen verhullen om detectie te vermijden. Zero day-aanvallen en geavanceerde malware glippen gemakkelijk langs antivirusoplossingen die simpelweg te traag zijn om te reageren op de constante stroom van opkomende bedreigingen. Organisaties van elke omvang hebben een oplossing nodig die gebruikmaakt van een holistische benadering van beveiliging van het netwerk tot het eindpunt. WatchGuard Threat Detection and Response (TDR) is een krachtige verzameling geavanceerde malware beschermingsprogramma's die dreigingsindicatoren van Fireboxes en Host Sensors correleren om bekende, onbekende en ontwijkende malwarebedreigingen te stoppen.

Pictogram
Eenvoudige beveiliging voor gebruikers onderweg

DNSWatchGO is een cloudgebaseerde service die bescherming op domeinniveau, inhoudfiltering en geïntegreerde training voor beveiligingsbewustzijn biedt om uw gebruikers veilig te houden wanneer ze buiten uw beveiligde netwerkperimeter reizen. Wanneer kritieke waarschuwingen worden gezien, voert het team van beveiligingsexperts van WatchGuard een op maat gemaakte analyse van de potentiële dreiging uit, gevolgd door een eenvoudig te begrijpen boekhouding met gedetailleerde inzichten over de mogelijke infectie. Wanneer een gebruiker op een kwaadaardige link klikt, leidt DNSWatchGO hem automatisch om naar een veilige pagina en biedt het bronnen die de veiligheidseducatie versterken.

Pictogram
Slechte wachtwoordverwerking en de opkomst van multi-factor authenticatie

Wachtwoordbeveiliging is een van de belangrijkste problemen waarmee informatiebeveiliging tegenwoordig wordt geconfronteerd. Volgens het Verizon Data Breach Report 2017 betreft 81 procent van de datalekken zwakke of gestolen wachtwoorden. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, zoeken veel organisaties naar multi-factor authentication (MFA) -technologie om een gelaagde aanpak te bieden en het risico te verkleinen dat gepaard gaat met slechts één beveiligingslaag op wachtwoordniveau.

Pictogram
Leren van COVID-19: Planning van beveiliging en continuïteit

Terwijl de samenleving wordt geconfronteerd met een grote pandemie, treft het nieuwe coronavirus (COVID-19) bijna alle mensen over de hele wereld.
Horeca is gesloten, reizen zijn beperkt, evenementen zijn geannuleerd en kantoren zijn leeggemaakt - allemaal met als doel de verspreiding van
COVID-19.

 

Pictogram
Oplossingsoverzicht Wifi

Laat wifi niet uw grootste beveiligingsgat zijn. Hackers gaan liever achter de zwakke schakel in de beveiligingsketen aan en er is niet veel voor nodig om in te breken
het Wi-Fi-netwerk met behulp van gemakkelijk toegankelijke tools en een overvloed aan online instructievideo's. Wat is erger: uw bedrijfsnetwerken raken gecompromitteerd
als gevolg van geïmplanteerde malware en gestolen inloggegevens via Wi-Fi, en het kan miljoenen aan boetes en herstelkosten voor inbreuken kosten om op te lossen.

Pictogram
Zichtbaarheid

U kunt de bedreigingen die u niet kunt zien, niet stoppen. En met de enorme hoeveelheid bedreigingen en beveiligingswaarschuwingen die het gemiddelde bedrijf ontvangt, is het bijna onmogelijk om voorbij de lawaai om de bedreigingen te vinden die er echt toe doen.

Pictogram
Remote Workers

Acht tips voor IT-managers om veilig toegang te bieden aan gebruikers

Pictogram
eBook AI